VACATURE
Junior monteur binnendienst

Plaatsingsdatum:

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior monteur binnendienst. Je houdt van afwisselend werk zowel in onze werkplaats als op locatie bij klanten. Je bent bij TUWI geen veredelde stagiair, maar een belangrijk onderdeel van het team. Je collega monteurs in de buitendienst vertrouwen op jouw voorbereidende werk, zodat zij in het veld snel kunnen schakelen en efficiënt werken.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van je kwaliteiten en persoonlijke voorkeur wordt je onderdeel van één van de machinegroep teams binnen TUWI. Je wordt technisch getraind en opgeleid in het machinegroep programma. Uiteindelijk ken jij de machines van buiten en binnen. Na de inwerkperiode ondersteun je collega’s bij controle en klantspecifieke voorbereidende werkzaamheden voor nieuwe machines. Daarnaast verricht je zelfstandig reparatie- en onderhoudsdrachten in onze werkplaats of bij klanten.

Wie zoeken wij?

De techniek en automatisering van door ons verkochte nieuwe machines maken constant een technische ontwikkeling door en jij ziet de uitdaging om hierin mee te groeien. Je bent een echte aanpakker die problemen niet uit de weg gaat en zelfstandig kan oplossen, maar schroomt niet om hulp te vragen wanneer dat nodig is.

We zoeken teamspelers die leergierig, nauwkeurig en precies zijn. Bovendien ben je flexibel als de situatie bij klanten of collega’s er om vraagt, want bij TUWI doen wij het samen.

Dit krijg je van ons

  • Uitgebreide begeleiding door training en opleiding
  • Veel vrijheid in je werkzaamheden
  • Prima salaris, passend bij je functie en ervaring
  • Werken met vooruitstrevende techniek en software
  • Zelfstandige functie met leuke collega’s
  • Direct een vast contract bij aanstelling